ISPARTA'DA 7 İŞ ADAMI DAHA HAKİM KARŞISINDA

GÜNDEM 19.10.2016 - 12:41, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1445+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA 7 İŞ ADAMI DAHA HAKİM KARŞISINDA

ISPARTA'DA 7 İŞ ADAMI DAHA HAKİM KARŞISINDA
ISPARTA'da FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan 7 iş adamı daha bugün hakim karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 37 iş adamından emniyetteki işlemleri tamamlanan adliyeye sevk edilmeye devam ediyor. Şuana kadar 9 iş adamı tutuklandı. İŞTE DÜN TUTUKLANANLAR VE SERBEST KALANLAR  ISPARTA'DA FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen 7 iş adamından Melih Bozal, Sedat Öz, Ali Taş, TUTUKLANDI Mehmet Ruknettin Öztürk, Ali Osman Gönül ve Gökhan Deryal serbest bırakıldı. İŞTE BUGÜN ADLİYEYE SEVK EDİLİN İŞ ADAMLARININ LİSTESİ - Şahin BALABAN - Kemal KUYUBULU - İsmail ŞEVİK - Ali Rıza PAMUK - Mehmet Emin ÖZGÜL - Ramazan AYDOĞAN 
ISPARTA'DA 7 İŞ ADAMI DAHA HAKİM KARŞISINDA

ISPARTA'da FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan 7 iş adamı daha bugün hakim karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 37 iş adamından emniyetteki işlemleri tamamlanan adliyeye sevk edilmeye devam ediyor. Şuana kadar 9 iş adamı tutuklandı.

İŞTE DÜN TUTUKLANANLAR VE SERBEST KALANLAR 

ISPARTA'DA FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen 7 iş adamından Melih Bozal, Sedat Öz, Ali Taş, TUTUKLANDI Mehmet Ruknettin Öztürk, Ali Osman Gönül ve Gökhan Deryal serbest bırakıldı.

İŞTE BUGÜN ADLİYEYE SEVK EDİLİN İŞ ADAMLARININ LİSTESİ - Şahin BALABAN - Kemal KUYUBULU - İsmail ŞEVİK - Ali Rıza PAMUK - Mehmet Emin ÖZGÜL - Ramazan AYDOĞAN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.