ISPARTA'DA BİR ŞOK EDEN OLAY DAHA.

GÜNDEM 23.08.2016 - 08:12, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1760+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA BİR ŞOK EDEN OLAY DAHA.

ISPARTA'DA BİR ŞOK EDEN OLAY DAHA.
Isparta’da 16 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Pirimehmet Mahallesinde faaliyet gösteren bir döner salonundan ekmek arası yiyen 16 kişi zehirlenme şüphesiyle hastaneye götürüldü.Yedikleri gıdadan zehirlendikleri ileri sürülen 16 kişiden 2’si Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde, 14’ü ise Isparta Devlet Hastanesi Acil Servislerinde tedavi altına alındı.Vatandaşların ekmek arası döner yediği işletme ise, Nisan ayında 29 çocuğun gıda zehirlenmesine neden olduğu iddia edilen döner salonu çıktı.Söz konusu döner salonu polis ekipleri tarafından kısa süre içerisinde kontrol altına alındı. Ardından hem Isparta Belediye Zabıta Müdürlüğü hem de Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri döner salonundan inceleme yapıp, numune aldılar. 
ISPARTA'DA BİR ŞOK EDEN OLAY DAHA.

Isparta’da 16 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Pirimehmet Mahallesinde faaliyet gösteren bir döner salonundan ekmek arası yiyen 16 kişi zehirlenme şüphesiyle hastaneye götürüldü.Yedikleri gıdadan zehirlendikleri ileri sürülen 16 kişiden 2’si Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde, 14’ü ise Isparta Devlet Hastanesi Acil Servislerinde tedavi altına alındı.Vatandaşların ekmek arası döner yediği işletme ise, Nisan ayında 29 çocuğun gıda zehirlenmesine neden olduğu iddia edilen döner salonu çıktı.Söz konusu döner salonu polis ekipleri tarafından kısa süre içerisinde kontrol altına alındı. Ardından hem Isparta Belediye Zabıta Müdürlüğü hem de Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri döner salonundan inceleme yapıp, numune aldılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.