ISPARTA'DAKİ O KAZA SONRASINDA TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜNE HAPİS CEZASI

GÜNDEM 26.09.2016 - 09:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1660+ kez okundu.
 

ISPARTA'DAKİ O KAZA SONRASINDA TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜNE HAPİS CEZASI

ISPARTA'DAKİ O KAZA SONRASINDA TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜNE HAPİS CEZASI
ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde yol kenarına park ettiği traktör römorkuna çarpan otomobilde 2 kişinin öldüğü kazaya neden olduğu gerekçesiyle traktör sürücüsü Mehmet Emin Akyol, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Olay, Şarkikaraağaç'a bağlı Belceğiz Köyü yakınlarında geçen yılın kasım ayında meydana geldi. Nuri Korumaz yönetimindeki otomobil, yol kenarında park halindeki gübre yüklü traktör römorkuna çarptı. Sürücü Korumaz'ın yaralı atlattığı kazada, otomobildeki Veli Yalçınkaya ve Halil Yuva öldü. Kazanın ardından Nuri Korumaz ile traktör sürücüsü Mehmet Emin Akyol ve traktör sahibi Ferit Yunus Akyol hakkında dava açıldı. "RÖMORKUN AKSI KIRILDI"  Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz yargılanan Mehmet Emin Akyol ile Nuri Korumaz ve avukatları katıldı. Karar duruşmasında mahkeme başkanı sanıklara son sözlerini sordu. Mehmet Emin Akyol,kazanın olduğu gün gübre yüklü römorkun aksının kırıldığını ve yolun olabildiğince sağ tarafına park ettiğini belirterek, "Böyle bir şey olmasını asla istemezdim. Römorkun aksı kırılınca şarampole indiremedim.Olaydan dolayı çok üzgünüm, beraatımı istiyorum" dedi. Otomobil sürücüsü Nuri Korumaz da olayda suçu olmadığını belirterek beraat istedi. SÜRÜCÜLERE HAPİS CEZASI Mahkeme heyeti duruşmaya ara verdikten sonra sanıkları yeniden salona alarak hükmü açıkladı. Mehmet Emin Akyol'a 'Taksirle ölüme ve yaralamaya neden olmak' suçundan 8 yıl hapis cezası veren mahkeme heyeti, iyi halden cezayı 6 yıl 8 ay hapse indirdi. Nuri Korumaz'a 1 yıl 8 ay hapis cezası verilirken, hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararlaştırıldı. Traktör sahibi Ferit Yunus Akyol ise beraat etti. 
ISPARTA'DAKİ O KAZA SONRASINDA TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜNE HAPİS CEZASI

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde yol kenarına park ettiği traktör römorkuna çarpan otomobilde 2 kişinin öldüğü kazaya neden olduğu gerekçesiyle traktör sürücüsü Mehmet Emin Akyol, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Olay, Şarkikaraağaç'a bağlı Belceğiz Köyü yakınlarında geçen yılın kasım ayında meydana geldi. Nuri Korumaz yönetimindeki otomobil, yol kenarında park halindeki gübre yüklü traktör römorkuna çarptı. Sürücü Korumaz'ın yaralı atlattığı kazada, otomobildeki Veli Yalçınkaya ve Halil Yuva öldü. Kazanın ardından Nuri Korumaz ile traktör sürücüsü Mehmet Emin Akyol ve traktör sahibi Ferit Yunus Akyol hakkında dava açıldı. "RÖMORKUN AKSI KIRILDI" 

Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz yargılanan Mehmet Emin Akyol ile Nuri Korumaz ve avukatları katıldı. Karar duruşmasında mahkeme başkanı sanıklara son sözlerini sordu. Mehmet Emin Akyol,kazanın olduğu gün gübre yüklü römorkun aksının kırıldığını ve yolun olabildiğince sağ tarafına park ettiğini belirterek, "Böyle bir şey olmasını asla istemezdim. Römorkun aksı kırılınca şarampole indiremedim.Olaydan dolayı çok üzgünüm, beraatımı istiyorum" dedi. Otomobil sürücüsü Nuri Korumaz da olayda suçu olmadığını belirterek beraat istedi.

SÜRÜCÜLERE HAPİS CEZASI

Mahkeme heyeti duruşmaya ara verdikten sonra sanıkları yeniden salona alarak hükmü açıkladı. Mehmet Emin Akyol'a 'Taksirle ölüme ve yaralamaya neden olmak' suçundan 8 yıl hapis cezası veren mahkeme heyeti, iyi halden cezayı 6 yıl 8 ay hapse indirdi. Nuri Korumaz'a 1 yıl 8 ay hapis cezası verilirken, hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararlaştırıldı. Traktör sahibi Ferit Yunus Akyol ise beraat etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.