Ispartes'li raketlerden Kupalara Ambargo

GÜNDEM 27.12.2016 - 10:33, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1329+ kez okundu.
 

Ispartes'li raketlerden Kupalara Ambargo

Ispartes'li raketlerden Kupalara Ambargo
24-25 Aralık 2016 tarihinde Afyonkarahisar ilinde yapılan Yıldızlar B Grubu şampiyonasında Ispartes spor kulubü erkek ve kadın takımları adeta fırtına gibi esti. Toplamda 3 kupa ile Isparta'ya dönen Ispartes'li sporcular ve antrenörleri Gökmen Öçal ve Olcay Salici, çok mutlu olduklarini ve bu başarının tesadüf olmadığını 5 yıldır yağmur demeden çamur demeden çalışmanın eseri olduğunu söylediler. Ispartes spor kulubu kadrosunda yarışan sporcuların çoğu minik kategorisinde olmasına rağmen, bu sene minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde aldığı dereceler ile Türkiye şampiyonasında yarışacak. Yeni salonla birlikte atılıma geçtiklerini dile getiren kulup yetkilileri, kendilerine destek olan sponsorlar Özer grup ve Dost İnşaat Proje yönetim A.ş ye, ayrica yanlarında olan tüm Isparta'lılara teşekkürü bir borç biliriz dedi.
Ispartes'li raketlerden Kupalara Ambargo

24-25 Aralık 2016 tarihinde Afyonkarahisar ilinde yapılan Yıldızlar B Grubu şampiyonasında Ispartes spor kulubü erkek ve kadın takımları adeta fırtına gibi esti. Toplamda 3 kupa ile Isparta'ya dönen Ispartes'li sporcular ve antrenörleri Gökmen Öçal ve Olcay Salici, çok mutlu olduklarini ve bu başarının tesadüf olmadığını 5 yıldır yağmur demeden çamur demeden çalışmanın eseri olduğunu söylediler.

Ispartes spor kulubu kadrosunda yarışan sporcuların çoğu minik kategorisinde olmasına rağmen, bu sene minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde aldığı dereceler ile Türkiye şampiyonasında yarışacak.

Yeni salonla birlikte atılıma geçtiklerini dile getiren kulup yetkilileri, kendilerine destek olan sponsorlar Özer grup ve Dost İnşaat Proje yönetim A.ş ye, ayrica yanlarında olan tüm Isparta'lılara teşekkürü bir borç biliriz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.