IYAŞ’ta Şükür tevgahı

GÜNDEM 19.10.2016 - 12:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2524+ kez okundu.
 

IYAŞ’ta Şükür tevgahı

IYAŞ’ta Şükür tevgahı
FETÖ OPERASYONUNDA ŞOK EDEN GELİŞME IYAŞ’ta Şükür tevgahı ortaya çıktı. Polis himmet için toplanan kurbanlıkların AVM marketinde satıldığı bilgisine ulaştı Isparta'da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan kentin önemli iş adamlarının da aralarında bulunduğu 37 zanlıdan 9'u hakim karşısına çıktı. Operasyonla birlikte FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün de Isparta ile ilişkisi ortaya çıktı. Hakim karşısına çıkanlardan Isparta'nın tek AVM'si olan Iyaş Park AVM'nin Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol da tutuklandı.Şenol'la birlikte iş adamları Mehmet Ali Işık, Mustafa Yaşar Sarman, HasanTelli, İrfan Boztepe, Mehmet Tokay ve Mustafa Karatuğ da tutuklandı. Gözaltındaki 28 iş adamının işlemleri de sürüyor. GELİR PENSİLVANYA'YA Zanlıların sorgulamalarında ilginç bulgular tespit edildi. Iyaş Park AVM'de yapılan incelemede Bahattin Şenol'un firari Hakan Şükür'ü şirkete ortak yaptığı belirlendi. Şükür'ün hissesine düşen payların tamamını Pensilvanya'ya gönderdiği ifade edildi. Şükür'ün bu ortaklığı ile birlikte Isparta'da kurulan düzenle vatandaşlardan toplanan kurbanlıkların terör örgütü için nasıl iç edildiğinin izine de ulaşıldı. AVM'DE SATILDI Örgüt üyelerinin Ispartalılardan himmet için topladıkları kurbanlıkları ihtiyaç sahiplerine dağıtmak yerine Iyaş Park AVM'nin soğuk hava deposunda sakladığı tespit edildi. FETÖ üyelerinin, kurbanlıkları Iyaş Park AVM'nin Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol'un bilgisi dahilinde depoda beklettikten sonra AVM'nin marketinde satışa çıkararak terör örgütüne finans sağlandığı ortaya çıktı. Zanlıların itirafçı olarak ifade verdikleri ve bilgilere bu sayede ulaşıldığı ileri sürüldü.  
IYAŞ’ta Şükür tevgahı

FETÖ OPERASYONUNDA ŞOK EDEN GELİŞME

IYAŞ’ta Şükür tevgahı

ortaya çıktı. Polis himmet için toplanan kurbanlıkların AVM marketinde satıldığı bilgisine ulaştı Isparta'da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan kentin önemli iş adamlarının da aralarında bulunduğu 37 zanlıdan 9'u hakim karşısına çıktı. Operasyonla birlikte FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün de Isparta ile ilişkisi ortaya çıktı. Hakim karşısına çıkanlardan Isparta'nın tek AVM'si olan Iyaş Park AVM'nin Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol da tutuklandı.Şenol'la birlikte iş adamları Mehmet Ali Işık, Mustafa Yaşar Sarman, HasanTelli, İrfan Boztepe, Mehmet Tokay ve Mustafa Karatuğ da tutuklandı. Gözaltındaki 28 iş adamının işlemleri de sürüyor.

GELİR PENSİLVANYA'YA

Zanlıların sorgulamalarında ilginç bulgular tespit edildi. Iyaş Park AVM'de yapılan incelemede Bahattin Şenol'un firari Hakan Şükür'ü şirkete ortak yaptığı belirlendi.

Şükür'ün hissesine düşen payların tamamını Pensilvanya'ya gönderdiği ifade edildi. Şükür'ün bu ortaklığı ile birlikte Isparta'da kurulan düzenle vatandaşlardan toplanan kurbanlıkların terör örgütü için nasıl iç edildiğinin izine de ulaşıldı.

AVM'DE SATILDI

Örgüt üyelerinin Ispartalılardan himmet için topladıkları kurbanlıkları ihtiyaç sahiplerine dağıtmak yerine Iyaş Park AVM'nin soğuk hava deposunda sakladığı tespit edildi. FETÖ üyelerinin, kurbanlıkları Iyaş Park AVM'nin Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol'un bilgisi dahilinde depoda beklettikten sonra AVM'nin marketinde satışa çıkararak terör örgütüne finans sağlandığı ortaya çıktı. Zanlıların itirafçı olarak ifade verdikleri ve bilgilere bu sayede ulaşıldığı ileri sürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.