12 personel yurtdışına gönderildi

GÜNDEM 02.12.2016 - 07:53, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1344+ kez okundu.
 

12 personel yurtdışına gönderildi

12 personel yurtdışına gönderildi
Aile ve Sosyal Politikalar Isparta İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansınca onaylanması üzerine 23 bin 472 Avro hibe ile Müdürlüğünce yürütülen Erasmus+ Yetişkin Eğitim Programı kapsamında 12 personel İspanya ve Hollanda’ya gönderilmiştir.    Konu ile ilgili bir açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Isparta İl Müdürü Yakup Kütük “Proje kapsamında; kurs ve iş başı gözlem faaliyetlerine katılımın sağlanması amaçlanmış olup. 3 personel kurs eğitimi için İspanya’nın Madrid, 3 personel ise Barcelona kentinde toplam 9’ar gün, 6 personel ise farklı tarihlerde iş başı gözlem eğitimi için Hollanda’nın Arnhem kentinde 7’şer gün sosyal hizmet alanında faaliyet gösteren kurumlarda meslektaşlarıyla görüş alış verişinde bulunmuştur.  Eğitim programı sonrasında tecrübe ve görüş sahibi olan personel, 15 Kasım 2016 tarihinde kurumlarındaki iş arkadaşlarına eğitim programı kapsamındaki kazanımlarını aktarmıştır” dedi.
12 personel yurtdışına gönderildi

Aile ve Sosyal Politikalar Isparta İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansınca onaylanması üzerine 23 bin 472 Avro hibe ile Müdürlüğünce yürütülen Erasmus+ Yetişkin Eğitim Programı kapsamında 12 personel İspanya ve Hollanda’ya gönderilmiştir.   

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Isparta İl Müdürü Yakup Kütük “Proje kapsamında; kurs ve iş başı gözlem faaliyetlerine katılımın sağlanması amaçlanmış olup. 3 personel kurs eğitimi için İspanya’nın Madrid, 3 personel ise Barcelona kentinde toplam 9’ar gün, 6 personel ise farklı tarihlerde iş başı gözlem eğitimi için Hollanda’nın Arnhem kentinde 7’şer gün sosyal hizmet alanında faaliyet gösteren kurumlarda meslektaşlarıyla görüş alış verişinde bulunmuştur. 
Eğitim programı sonrasında tecrübe ve görüş sahibi olan personel, 15 Kasım 2016 tarihinde kurumlarındaki iş arkadaşlarına eğitim programı kapsamındaki kazanımlarını aktarmıştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.