GÖZALTINA ALINAN 10 KİŞİ SERBEST

GÜNDEM 26.09.2016 - 09:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2383+ kez okundu.
 

GÖZALTINA ALINAN 10 KİŞİ SERBEST

GÖZALTINA ALINAN 10 KİŞİ SERBEST
Yalvaç'ta geçtiğimiz Perşembe akşam saatlerinde gözaltına alınan 11 kişinin Emniyetteki ifadeleri tamamlanarak Adliyeye çıkarıldı. Yalvaç Cumhuriyet Başsavcısı Adem Babacan tarafından ifadeleri alınan belediye çalışanlarından İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ayvat Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilirken diğer 10 kişi ise serbest kaldı. Hatırlanacağı üzere 12 kişi hakkında gözaltı kararı alınmış bunlardan 1 kişi izinde olduğu için gözaltı gerçekleşmemişti. 2 geceyi Emniyette geçiren belediye çalışanları bugün sabah sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Adliyeye çıkarıldı. Yakınları Adliye bahçesinde sonucu beklerken belediye başkanı Halil Hilmi Tütüncü ve meclis üyelerinden bazıları da Adliye önünde bekledi.  İfade alım işlemleri öğle saatlerinde tamamlandı ve 1 kişi mahkemeye sevk edilirken diğerleri serbest kaldı. İHBAR ÜZERİNE Mİ ALINDILAR Gözaltına alınanların yakınları FETÖ ile uzaktan yakından alakası olmayan belediye çalışanlarının bir ihbar üzerine alındıkları şeklinde duyum aldıklarını adalete güvendiklerini ve bekledikleri gibi serbest kaldıklarını belirterek, 'Birileri bu işi sulandırmak için mi yapıyor bilinmez önüne gelenin adını FETÖ'cü diye şikayet eder oldu. Yazıktır, günahtır. Kanun önünde bunlardan hesap soracağız" diye konuştular. BAŞSAVCILIK OLAYI HASSASİYETLE İNCELİYOR Şüphelileri sorgulayan Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olay üzerinde hassasiyetle durduğu ve gerekli yasal soruşturmayı başlatacağı öğrenildi. 
GÖZALTINA ALINAN 10 KİŞİ SERBEST

Yalvaç'ta geçtiğimiz Perşembe akşam saatlerinde gözaltına alınan 11 kişinin Emniyetteki ifadeleri tamamlanarak Adliyeye çıkarıldı. Yalvaç Cumhuriyet Başsavcısı Adem Babacan tarafından ifadeleri alınan belediye çalışanlarından İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ayvat Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilirken diğer 10 kişi ise serbest kaldı. Hatırlanacağı üzere 12 kişi hakkında gözaltı kararı alınmış bunlardan 1 kişi izinde olduğu için gözaltı gerçekleşmemişti. 2 geceyi Emniyette geçiren belediye çalışanları bugün sabah sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Adliyeye çıkarıldı. Yakınları Adliye bahçesinde sonucu beklerken belediye başkanı Halil Hilmi Tütüncü ve meclis üyelerinden bazıları da Adliye önünde bekledi. 

İfade alım işlemleri öğle saatlerinde tamamlandı ve 1 kişi mahkemeye sevk edilirken diğerleri serbest kaldı.

İHBAR ÜZERİNE Mİ ALINDILAR

Gözaltına alınanların yakınları FETÖ ile uzaktan yakından alakası olmayan belediye çalışanlarının bir ihbar üzerine alındıkları şeklinde duyum aldıklarını adalete güvendiklerini ve bekledikleri gibi serbest kaldıklarını belirterek, 'Birileri bu işi sulandırmak için mi yapıyor bilinmez önüne gelenin adını FETÖ'cü diye şikayet eder oldu. Yazıktır, günahtır. Kanun önünde bunlardan hesap soracağız" diye konuştular.

BAŞSAVCILIK OLAYI HASSASİYETLE İNCELİYOR

Şüphelileri sorgulayan Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olay üzerinde hassasiyetle durduğu ve gerekli yasal soruşturmayı başlatacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.