Gülümseten İletişim

TEKNOLOJİ 26.02.2015 - 12:12, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3001+ kez okundu.
 

Gülümseten İletişim

Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk ve Adalet Kulübü ile İletişim Kulübü tarafından “Gülümseten İletişim” konulu bir konferans düzenlendi.
Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklâl marşının ardından konferansın açılış konuşmasını yapan Hukuk ve Adalet Kulübü Başkanı Oğuzhan Azrak, Momentum Bilgi Transferi Kurucu Üyesi ve İş Geliştirme Uzmanı Arzu Gözel’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Konuşmasına iletişimin, insan hayatının her alanında büyük önem taşıdığını söyleyerek başlayan Gözel, beden dilini doğru ve etkin kullanma konusunda bilgiler verdi. Son 10 yılda dünyada en çok konuşulan kelimenin “değişim” olduğunu sözlerine ekleyen Gözel,  iletişim şeklinin de giderek değiştiğine dikkat çekti.
Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk ve Adalet Kulübü ile İletişim Kulübü tarafından “Gülümseten İletişim” konulu bir konferans düzenlendi.

Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklâl marşının ardından konferansın açılış konuşmasını yapan Hukuk ve Adalet Kulübü Başkanı Oğuzhan Azrak, Momentum Bilgi Transferi Kurucu Üyesi ve İş Geliştirme Uzmanı Arzu Gözel’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Konuşmasına iletişimin, insan hayatının her alanında büyük önem taşıdığını söyleyerek başlayan Gözel, beden dilini doğru ve etkin kullanma konusunda bilgiler verdi. Son 10 yılda dünyada en çok konuşulan kelimenin “değişim” olduğunu sözlerine ekleyen Gözel,  iletişim şeklinin de giderek değiştiğine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.