Hükümetten ikinci darbe girişimi açıklaması

GÜNDEM 27.09.2016 - 09:16, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2740+ kez okundu.
 

Hükümetten ikinci darbe girişimi açıklaması

Hükümetten ikinci darbe girişimi açıklaması
Çankaya Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleşen Bakanlar Kurulu'nun ardından Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, ikinci darbe girişimi ile ilgili, "Bu konuda rapor yok ama darbeciler uyumaz" dedi. Kurtulmuş şöyle konuştu: "Yeni bir kalkışma için rapor yok. Halkı telaşa sürüklemenin alemi yok. 15 Temmuz darbe teşebbüsüne kalkanlar kenara çekilecek değiller, bunlar ve arkalarındaki iradelerin, yine fırsat kollayacakları, halkın arasında fitneler sokacaklarını gayret etmelerini bilmek için müneccim olmaya gerek yok."  
Hükümetten ikinci darbe girişimi açıklaması

Çankaya Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleşen Bakanlar Kurulu'nun ardından Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, ikinci darbe girişimi ile ilgili, "Bu konuda rapor yok ama darbeciler uyumaz" dedi.

Kurtulmuş şöyle konuştu:

"Yeni bir kalkışma için rapor yok. Halkı telaşa sürüklemenin alemi yok. 15 Temmuz darbe teşebbüsüne kalkanlar kenara çekilecek değiller, bunlar ve arkalarındaki iradelerin, yine fırsat kollayacakları, halkın arasında fitneler sokacaklarını gayret etmelerini bilmek için müneccim olmaya gerek yok."  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.