PARSEL PARSEL İHANET

GÜNDEM 29.08.2016 - 11:57, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1980+ kez okundu.
 

PARSEL PARSEL İHANET

PARSEL PARSEL İHANET
Hainlerin masum kişilerden zorla himmet toplayarak,arazileri işgal ettiği ve bin 142 parsel araziyi hileyle üzerlerine geçirdiğiortaya çıktı. Isparta, Sakarya, Uşak gibi illerde FETÖ’yü destekledikleribelirtilen bazı işadamlarının, vatandaşlardan bağış olarak aldıkları toplam 180milyon lira değerindeki arsaları tapuda kendi üzerlerine geçirdikleri tespitedilmişti. Şirket yöneticilerinin bağışlayacakları arazi üzerineöğrenci yurdu ve cami yapılacağını söyleyerek, masum vatandaşları kandırdıklarıyöntemle binlerce dönümlük arazi parselleyen FETÖ'ye bir darbe de Çevre veŞehircilik Bakanlığı’ndan geldi. BİN 142 PARSEL KURTARILDI Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, FETÖ'ye destekverenlerin malvarlıklarına el konulmasına ilişkin, "Bin 142 parselkurtardık. Daha o yayımlanan ve bilinenlerin dışında" ifadelerini kullandı.Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, önceki gün Kayseri'deki Elbiz Parkı'ndasivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle basına kapalı görüşme yaptı. BİR TANE ARSA 200 MİLYON DOLAR Özhaseki konuya ilişkin açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü:Tapu kadastrodaki arkadaşlarıma dedim ki bütün tapucu arkadaşları arayın, emirverin, bunlar tapuları bir yerde toplamış olabilirler, gayri kanuni olabilir.Huylandıkları kimsenin tapularını devretmesinler. Polise haber versinler,savcıya haber versinler, işlem yapılsın. 'Bir tane arsa 200 milyon dolar. 3 İLDE 180 MİLYON TL'LİK ARAZİYİ ELE GEÇİRDİLER Öte yandan, Isparta, Sakarya, Uşak gibi illerde FETÖ’yüdestekledikleri belirtilen bazı işadamlarının, vatandaşlardan bağış olarakaldıkları toplam 180 milyon lira değerindeki arsaları tapuda kendi üzerlerinegeçirdikleri tespit edilmişti.
PARSEL PARSEL İHANET

Hainlerin masum kişilerden zorla himmet toplayarak,arazileri işgal ettiği ve bin 142 parsel araziyi hileyle üzerlerine geçirdiğiortaya çıktı. Isparta, Sakarya, Uşak gibi illerde FETÖ’yü destekledikleribelirtilen bazı işadamlarının, vatandaşlardan bağış olarak aldıkları toplam 180milyon lira değerindeki arsaları tapuda kendi üzerlerine geçirdikleri tespitedilmişti. Şirket yöneticilerinin bağışlayacakları arazi üzerineöğrenci yurdu ve cami yapılacağını söyleyerek, masum vatandaşları kandırdıklarıyöntemle binlerce dönümlük arazi parselleyen FETÖ'ye bir darbe de Çevre veŞehircilik Bakanlığı’ndan geldi.

BİN 142 PARSEL KURTARILDI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, FETÖ'ye destekverenlerin malvarlıklarına el konulmasına ilişkin, "Bin 142 parselkurtardık. Daha o yayımlanan ve bilinenlerin dışında" ifadelerini kullandı.Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, önceki gün Kayseri'deki Elbiz Parkı'ndasivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle basına kapalı görüşme yaptı.

BİR TANE ARSA 200 MİLYON DOLAR

Özhaseki konuya ilişkin açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü:Tapu kadastrodaki arkadaşlarıma dedim ki bütün tapucu arkadaşları arayın, emirverin, bunlar tapuları bir yerde toplamış olabilirler, gayri kanuni olabilir.Huylandıkları kimsenin tapularını devretmesinler. Polise haber versinler,savcıya haber versinler, işlem yapılsın. 'Bir tane arsa 200 milyon dolar.

3 İLDE 180 MİLYON TL'LİK ARAZİYİ ELE GEÇİRDİLER

Öte yandan, Isparta, Sakarya, Uşak gibi illerde FETÖ’yüdestekledikleri belirtilen bazı işadamlarının, vatandaşlardan bağış olarakaldıkları toplam 180 milyon lira değerindeki arsaları tapuda kendi üzerlerinegeçirdikleri tespit edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.