ŞEHİT YUNUS EMRE EK HİZMET BİNASINA MESCİT YAPILDI

GÜNDEM 02.12.2016 - 07:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1118+ kez okundu.
 

ŞEHİT YUNUS EMRE EK HİZMET BİNASINA MESCİT YAPILDI

ŞEHİT YUNUS EMRE EK HİZMET BİNASINA MESCİT YAPILDI
KANUN Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığı'na geçenIsparta Asker Hastanesi, Isparta Devlet Hastanesi Şehit Yunus Emre Ek HizmetBinası olarak hizmete başladı. Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekterliği tarafındanhastanenin 3’ncü katına mescit yapıldı. İl Müftülüğü’nden alınan onay ilehazırlanan mescitte ilk Cuma Namazı kılındı.   Isparta Devlet Hastanesi Şehit Yunus Emre Ek Hizmet Binası’naKamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından bodrum katında bulunan mescitkapatıldı. Daha ferah bir ortamda restore edilerek hastanenin 3’ncü katınayapıldı. Isparta Müftülüğü’nden alınan onay ile yapımı tamamlanan mescitte GenelSekreter Uzm. Dr. Hüseyin yavuz ve yönetimi, personeller ve hastalar ilk Cuma namazıkıldı.  
ŞEHİT YUNUS EMRE EK HİZMET BİNASINA MESCİT YAPILDI

KANUN Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığı'na geçenIsparta Asker Hastanesi, Isparta Devlet Hastanesi Şehit Yunus Emre Ek HizmetBinası olarak hizmete başladı. Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekterliği tarafındanhastanenin 3’ncü katına mescit yapıldı. İl Müftülüğü’nden alınan onay ilehazırlanan mescitte ilk Cuma Namazı kılındı.  

Isparta Devlet Hastanesi Şehit Yunus Emre Ek Hizmet Binası’naKamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından bodrum katında bulunan mescitkapatıldı. Daha ferah bir ortamda restore edilerek hastanenin 3’ncü katınayapıldı. Isparta Müftülüğü’nden alınan onay ile yapımı tamamlanan mescitte GenelSekreter Uzm. Dr. Hüseyin yavuz ve yönetimi, personeller ve hastalar ilk Cuma namazıkıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.