TEŞKİTAMIZDA FETÖ’CÜ YOK

GÜNDEM 26.09.2016 - 09:30, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2313+ kez okundu.
 

TEŞKİTAMIZDA FETÖ’CÜ YOK

TEŞKİTAMIZDA FETÖ’CÜ YOK
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. IYAŞ Park Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Zabun, kendilerine görev verildiğinde o tarihe kadar görev yapan teşkilat mensuplarını küstürmeden emektarları kucaklayan bir anlayışla duruma baktıklarını belirterek, “Tüm süreçte bu parti siyasi hayatına başladığı tarihten itibaren çok önemli katkılar sunan emektar kardeşlerimizin emeği her şeyin üzerindedir saygıya ve övgüye layıktır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 55 oy alarak Isparta’da başarı kazandık. Kongre sürecimiz başladı. Hassasiyetle yeni yönetimleri oluşturduk. 17-25 Aralık süreci ardından yaşadığımız olaylarda özelikle ihanet şebekesi içinde yer alan aktörler varsa bunların teşkilattan uzak tutulması noktasında gerekli hassasiyeti gösterdik. Bunun anlamını bugün çok iyi kavrıyoruz. Bugün o meşakkatli süreci yaşadıktan sonra geriye dönüp baktığımızda Isparta’da o ihanet şebekesine bulaşmış gruba mensup insanların teşkilatımızda yer almadığını ördük. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde bir es noktası oldu ve 1 Kasım’da yeniden yapılan seçimle yüzde 53 oranıyla bu seçimi başarıyla tamamladık. Seçimlerin ardından üyelerimizi ziyaret ettik. Onlarla yeniden temas kurup dertleşme imkanını yakaladık” görüşünü iletti. DİNAMİK BİR TEŞKİLATA SAHİBİZ Hiç beklemedikleribir anda 15 Temmuz gecesini yaşadıklarını kaydeden Zabun, “ O gün gerçekten Isparta olarak kısa sürede organize olduk. Ispartalı hemşerimizle en önde AK Partili teşkilat mensuplarımızla kısa sürede organize olarak bu süreci bastırmayı başardık. Bunun detaylarını bugündaha iyi görüyoruz. 15- 20 dakika gibi kısa sürede belki de başka tehlikeleri bertaraf etmiş olduk. 51 bin civarında üyemiz mevcut. Tüm birimlerde teşkilatlanma yapısını tamamlamış bulunmaktayız. Teşkilatımızın dinamik yapısının olduğunu 15 Temmuzda organize olmasından anlayabiliyoruz. Henüz Başbakan ve Cumhurbaşkanımızdan mesaj gelmeden hemşerilerimiz meydanlara her şeyi göze alarak indiler. O gün meydanda görülen tablo artık bedeli ne olursa olsun bu aziz milleti bu tür girişimlerden kurtulmalı tavrı, cesareti ve kararlılığıydı” dedi. 
TEŞKİTAMIZDA FETÖ’CÜ YOK

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. IYAŞ Park Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Zabun, kendilerine görev verildiğinde o tarihe kadar görev yapan teşkilat mensuplarını küstürmeden emektarları kucaklayan bir anlayışla duruma baktıklarını belirterek, “Tüm süreçte bu parti siyasi hayatına başladığı tarihten itibaren çok önemli katkılar sunan emektar kardeşlerimizin emeği her şeyin üzerindedir saygıya ve övgüye layıktır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 55 oy alarak Isparta’da başarı kazandık. Kongre sürecimiz başladı. Hassasiyetle yeni yönetimleri oluşturduk. 17-25 Aralık süreci ardından yaşadığımız olaylarda özelikle ihanet şebekesi içinde yer alan aktörler varsa bunların teşkilattan uzak tutulması noktasında gerekli hassasiyeti gösterdik. Bunun anlamını bugün çok iyi kavrıyoruz. Bugün o meşakkatli süreci yaşadıktan sonra geriye dönüp baktığımızda Isparta’da o ihanet şebekesine bulaşmış gruba mensup insanların teşkilatımızda yer almadığını ördük. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde bir es noktası oldu ve 1 Kasım’da yeniden yapılan seçimle yüzde 53 oranıyla bu seçimi başarıyla tamamladık. Seçimlerin ardından üyelerimizi ziyaret ettik. Onlarla yeniden temas kurup dertleşme imkanını yakaladık” görüşünü iletti.

DİNAMİK BİR TEŞKİLATA SAHİBİZ

Hiç beklemedikleribir anda 15 Temmuz gecesini yaşadıklarını kaydeden Zabun, “ O gün gerçekten Isparta olarak kısa sürede organize olduk. Ispartalı hemşerimizle en önde AK Partili teşkilat mensuplarımızla kısa sürede organize olarak bu süreci bastırmayı başardık. Bunun detaylarını bugündaha iyi görüyoruz. 15- 20 dakika gibi kısa sürede belki de başka tehlikeleri bertaraf etmiş olduk. 51 bin civarında üyemiz mevcut. Tüm birimlerde teşkilatlanma yapısını tamamlamış bulunmaktayız. Teşkilatımızın dinamik yapısının olduğunu 15 Temmuzda organize olmasından anlayabiliyoruz. Henüz Başbakan ve Cumhurbaşkanımızdan mesaj gelmeden hemşerilerimiz meydanlara her şeyi göze alarak indiler. O gün meydanda görülen tablo artık bedeli ne olursa olsun bu aziz milleti bu tür girişimlerden kurtulmalı tavrı, cesareti ve kararlılığıydı” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.