Yavuz; Eksikleri doldurmaya geldim

GÜNDEM 22.11.2016 - 08:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1429+ kez okundu.
 

Yavuz; Eksikleri doldurmaya geldim

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine atanan Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, bugün devir teslim töreninin ardından resmen görevine başladı.
Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği binasında yapılan devir teslim törenine mevcut Genel Sekreter Vekili Zafer Dirik ve idareciler katıldı. Yeni Genel Sekreter Hüseyin Yavuz, çalışmalarından dolayı Zafer Dirik'e çiçek ve plaket takdim ederek, yeni görevi devir aldı. Devir teslim töreninde konuşan Isparta Kamu Hastaneleri Birliği İl Genel Sekreteri Uz. Dr. Hüseyin Yavuz, “18.11.2016 tarihi itibari ile Sayın Bakanımızın tasarruflarıyla, Isparta Kamu Hastaneleri Birliği İl Genel Sekreteri görevini devralmış bulunmaktayım. 2015 yılından beri Isparta Devlet Hastanesi Başhekimlik görevini yürütmekteyim. Görevi devraldığım Zafer Dirik’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu makamlar hizmet makamıdır.  Bu makamlara her gelen bir bakış açısıyla bir eksiği doldurur. Biz bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyoruz. Bakanlığımızın vizyonuyla hizmete devam edeceğiz.  Bu hizmeti bize uygun gören, destek olan herkese teşekkür ediyorum. Yeni görevimizde birliğimiz bünyesinde faaliyet gösteren tüm Sağlık Tesislerinde; kaliteli hizmet anlayışı, hasta ve çalışanların memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak kararlılığı, üstün nitelikli ekibi, yeni sağlık yatımları ve öncü uygulamalarla Türkiye’de model oluşturmayı hedeflemekteyiz. Bilindiği üzere Tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da 2 Kasım 2012 tarihinde kurulan Isparta Kamu Hastaneleri Birliği İl Genel Sekreterliğine bağlı 6 adet sağlık tesisimiz bulunmakta. Isparta Devlet Hastanesi Merkez binası, Gülkent Ek Binası ve Şehit Yunus Emre Ek Binası olmak üzere 3 adet ek binamızla hizmet vermektedir. Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi(ADSM), Eğirdir Kemik ve Eklem Hastalıkları Hastanesi, Yalvaç Devlet Hastanesi, Şarkikaraağaç Doktor Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi. Önümüzdeki süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın da hayali olan Kamu-Özel ortaklığı Şehir Hastanemiz de halkımızın hizmetine girecek. Umuyorum ve Cenab’ı Allah’tan diliyorum ki; Isparta’mıza ve Isparta Sağlık Camiasına yürüteceğimiz görev hayırlara vesile olur ve Isparta’mızı sağlıkta tüm ekip arkadaşlarımla birlikte daha ileri düzeylere götürürüz. Bizlere emanet edilen hizmet bayrağını teslim edene kadar, gerek genel sekreterlikte ve bağlı tesislerimizde çalışan yönetim ekibimiz ve gerekse sağlığın her alanında hizmet veren tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte daha ileriye götürmenin inancıyla;  Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum” dedi. Isparta Kamu Hastaneleri Birliği eski İl Genel Sekreteri vekili Zafer Dirik ise “Öncelikle Hüseyin Yavuz’a başarılar diliyorum. Bu görevi 6 aydır vekaleten yürütmekteydim ve gerçekten zor bir dönemdi. Bu zor dönemde Hüseyin Yavuz her zaman yanımdaydı. İlimizin en büyük hastanesinde başhekim olarak bu zorlu süreçte yükü beraber yüklendik. Ben bu görevlendirmeden dolayı son derece memnunum. Isparta için hayırlı olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine atanan Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, bugün devir teslim töreninin ardından resmen görevine başladı.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği binasında yapılan devir teslim törenine mevcut Genel Sekreter Vekili Zafer Dirik ve idareciler katıldı. Yeni Genel Sekreter Hüseyin Yavuz, çalışmalarından dolayı Zafer Dirik'e çiçek ve plaket takdim ederek, yeni görevi devir aldı. Devir teslim töreninde konuşan Isparta Kamu Hastaneleri Birliği İl Genel Sekreteri Uz. Dr. Hüseyin Yavuz, “18.11.2016 tarihi itibari ile Sayın Bakanımızın tasarruflarıyla, Isparta Kamu Hastaneleri Birliği İl Genel Sekreteri görevini devralmış bulunmaktayım. 2015 yılından beri Isparta Devlet Hastanesi Başhekimlik görevini yürütmekteyim. Görevi devraldığım Zafer Dirik’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu makamlar hizmet makamıdır.  Bu makamlara her gelen bir bakış açısıyla bir eksiği doldurur. Biz bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyoruz. Bakanlığımızın vizyonuyla hizmete devam edeceğiz.  Bu hizmeti bize uygun gören, destek olan herkese teşekkür ediyorum.

Yeni görevimizde birliğimiz bünyesinde faaliyet gösteren tüm Sağlık Tesislerinde; kaliteli hizmet anlayışı, hasta ve çalışanların memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak kararlılığı, üstün nitelikli ekibi, yeni sağlık yatımları ve öncü uygulamalarla Türkiye’de model oluşturmayı hedeflemekteyiz. Bilindiği üzere Tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da 2 Kasım 2012 tarihinde kurulan Isparta Kamu Hastaneleri Birliği İl Genel Sekreterliğine bağlı 6 adet sağlık tesisimiz bulunmakta.

Isparta Devlet Hastanesi Merkez binası, Gülkent Ek Binası ve Şehit Yunus Emre Ek Binası olmak üzere 3 adet ek binamızla hizmet vermektedir. Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi(ADSM), Eğirdir Kemik ve Eklem Hastalıkları Hastanesi, Yalvaç Devlet Hastanesi, Şarkikaraağaç Doktor Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi. Önümüzdeki süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın da hayali olan Kamu-Özel ortaklığı Şehir Hastanemiz de halkımızın hizmetine girecek. Umuyorum ve Cenab’ı Allah’tan diliyorum ki; Isparta’mıza ve Isparta Sağlık Camiasına yürüteceğimiz görev hayırlara vesile olur ve Isparta’mızı sağlıkta tüm ekip arkadaşlarımla birlikte daha ileri düzeylere götürürüz. Bizlere emanet edilen hizmet bayrağını teslim edene kadar, gerek genel sekreterlikte ve bağlı tesislerimizde çalışan yönetim ekibimiz ve gerekse sağlığın her alanında hizmet veren tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte daha ileriye götürmenin inancıyla;  Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum” dedi.

Isparta Kamu Hastaneleri Birliği eski İl Genel Sekreteri vekili Zafer Dirik ise “Öncelikle Hüseyin Yavuz’a başarılar diliyorum. Bu görevi 6 aydır vekaleten yürütmekteydim ve gerçekten zor bir dönemdi. Bu zor dönemde Hüseyin Yavuz her zaman yanımdaydı. İlimizin en büyük hastanesinde başhekim olarak bu zorlu süreçte yükü beraber yüklendik. Ben bu görevlendirmeden dolayı son derece memnunum. Isparta için hayırlı olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.