Eğirdir, Halkın Adamını bağrına bastı

Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir Eğirdir ilçesinde büyük sevgi gösterileri ile karşılandı. Göldeki teknelere Aydemir’in dev pankartları asıldı.

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Isparta’daki en renkli adaylarından olan Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir her gittiği yerde büyük sevgi gösterileriyle karşılanıyor.

Propaganda çalışmalarını Cumartesi günü saat 14.00 de Isparta meydanında düzenleyeceği Büyük Isparta Mitingi ile sonlandıracak olan Bağımsız Milletvekili Adayı Aydemir dün Eğirdir ilçesinde vatandaşların sevgi seli ile karşılandı. Eğirdirliler Halkın Adamı, Halkın Adayı Mustafa Aydemir’i adeta bağrına basarken, “Seninle gurur duyuyoruz, projelerini gönülden destekliyoruz” diyerek Aydemir’e büyük destek verdiler.

Eğirdir gölündeki teknelere, “Halkın Adamı, Halkın Adayı. Sessiz Gül Devrimi” yazılı dev pankartlar asılırken, bu durum karşısında çok duygulanan Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, “Eğirdirli hemşehrilerime bana göstermiş oldukları büyük sevgi ve ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah 14 Mayıs’ta bütün Ispartalıların desteği ve oylarıyla Allah’ın izniyle Milletvekili seçilip Meclise gittiğimizde projelerimizi hayata geçirmek için elimizden gelen tüm gayreti sarfedeceğim ve inşallah bunu da kısa sürede hayata geçireceğimize inanıyorum” dedi.