“Bağımsız biçimde geliyoruz”

Bağımsız Isparta Belediye Başkan Adayı Mustafa Dokur, IGC Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaretinde, “Varlık içinde, Birlik içinde, Bağımsız biçimde geliyoruz” dedi.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan Yerel seçimlerde siyasi partilerin adaylarının yanı sıra Isparta Merkezinde bir bağımsız belediye başkan adayı da yarışacak.

Isparta’nın ilk ve tek Bağımsız  Isparta Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Dokur Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezinde Cemiyet Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaret etti. Ziyaretinde IGC Başkanı Baş’a hem yeni yerin  hem de  yeni dönemin  hayırlı olması dileklerinde bulunan Isparta Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Dokur, Isparta’ya hizmet noktasında 31 Mart seçimlerinde aday olduğunu açıkladı. Isparta’ya hizmet etmek için mutlaka bir siyasi partiden aday olmak gerekmediğini bağımsız olarak da hizmet edilebileceğini kaydeden Dokur, “Bu anlayışla ben de Isparta Belediye Başkanlığına bağımsız adaylığımı koydum.  Çok değişik ve güzel projelerimiz var, seçildiğim takdirde Meclisimizle birlikte Isparta’ya yararlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Halkımızın da bunu bilmesini istiyorum. Ben değil, biz anlayışıyla çalışacağız. Güzel hizmetlere imza atacağız inşallah. Ispartalı seçmenlerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da Bağımsız Belediye Başkan Adayı Dokur’a çıktığı bu yolda başarılar diledi ve adaylığının hayırlı olmasını temenni etti.